GRAND MIRAMOR
OPIS

Lokacija: Hotel Grand Miramor se nalazi u regiji Kiriš, čuvenog letovališta Kemer. Na oko 250 m udaljenosti od hotela nalazi se privatna hotelska šljunkovita plaža na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, peškiri za plažu se doplaćuju. Aerodrom Antalija se nalazi na 65 km, dok je centar Kemera na svega 4 km udaljenosti.

Sobe: U sastavu Grand Miramor hotela nalazi se 328 smeštajnih jedinica koje se nalaze u tri zgrade. Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 20 – 24 m². U zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na razvlačenje. Dodavanjem dodatnih ležajeva soba gubi na komforu.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se poslužuju pansionski obroci, dok se osvežavajući napici poslužuju u hotelskom baru. Od dodatnih sadržaja hotel Grand Miramor, uz doplatu, gostima nudi usluge lekara, uslugu čuvanja dece, prodavnicu, servis za pranje i peglanje veša, rent a car desk i wi fi (uz doplatu).

Sport i zabava:
U sastavu hotela Grand Miramor nalazi se spoljašnji bazen sa toboganima za decu. Od sportskih sadržaja u ponudi su fitnes centar i teren za odbojku na plaži, dok spa centar sadrži tursko kupatilo i saunu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub i animacija u toku dana
.


Blizu plaže
Privatna plaža
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Bilijar
Hotel Map Title