BALMY BEACH RESORT KEMER
OPIS

Lokacija: Balmy Beach Resort je novootvoreni hotel u regiji Beldibi. Opremljen je u boho stilu i namenjen smeštaju osoba starijih od 18 godina. Nalazi se na privatnoj šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate. Od centra Kemera udaljen je 15 km, a od aerodroma Antalija 45 km.

Sobe: U svom sastavu Balmy Beach Resort hotel ima 148 smeštajnih jedinica, raspoređenih u 2 trospratne zgrade i 2 zgrade u garden delu. Dekorisane su ručno rađenim detaljima i podeljene u više kategorija. Svaka soba ima kupatilo, fen, sat TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, set za čaj i kafu, WiFi i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior sobe (osnovni tip sobe u Balmy Beach Resort hotelu), veličine 30 m², koje imaju bračni ili 2 single ležaja, mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled na more. Deluxe sobe su veličine 40 m², većina deluxe soba ima bračni ležaj. Deluxe suite sobe su veličine 45 m², u sobama se nalaze bračni ležaj i ugaona garnitura. Signature suite swim up sobe su veličine 45 m², u sobama se nalaze bračni ležaj i ugaona garniture dok sa balkona ili terase imaju pristup bazenu namenjenom gostima ovog tipa soba.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana gostima hotela Balmy Beach Resort na raspolaganju su a la carte restoran i 3 bara. Od dodatnih sadržaja, uz doplatu, gostima Balmy Beach Resort hotela, uz doplatu, na raspolaganju su usluge lekara na poziv, rent a car i servis za pranje i peglanje veša. WiFi brzog protoka dostupan je u svim delovima hotela.

Sport i zabava: U sastavu Balmy Beach Resort hotela nalaze se 2 spoljašnja bazena. Od sportskih sadržaja Balmy Beach Resort hotel u ponudi ima teniski teren, manji fitness centar, kao i grupne ili pojedinačne časove joge. Wellness & Spa zona se nalazi u vrtu, svaka soba za masažu ili kozmetičke tretmane i sauna se nalaze u posebnom bungalovu. Usluge u spa centru se doplaćuju. Tokom večeri organizovani su programi sa živom muzikom, kao i silent disco – svaki posetilac ima svoje slušalice i sam bira muziku koju želi da sluša. 

HOTEL ZA STARIJE OD 18 GODINA
 

Na plaži
Privatna plaža
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Hotel Map Title