TURQUOISE HOTEL OLUDENIZ
OPIS

Lokacija: Turquoise Hotel Oludeniz je udaljen od poznate gradske peščano-šljunkovite plaže Oludeniz 700 m i nalazi se 12 km od centra Fetija i 60 km od aerodroma u Dalamanu. Otvoren je 1997. godine na površini od 9.800 m². Recepcija i lobi su renovirani 2014. godine, sobe 2016. godine, a 2019. godine su renovirani snack bar, teretana, dečiji klub, bazen za odrasle.

 

Sobe: Turquoise Hotel Oludeniz ima osam trospratnih zgrada i raspolaže sa 133 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, ketler, balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 18m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete..

Hotelski sadržaj: U sastavu Turquoise hotela nalaze se recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara, 2 spoljašnja bazena – jedan za odrasle, terasa za sunčanje, wi fi u lobiju hotela, biblioteka, TV sala, fitness centar, spa centar sa saunom i turskim kupatilom, mini klub, bilijar, usluga pranja veša uz doplatu.

Sport i zabava: Gostima Turquoise hotela na raspolaganju je spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje, dok na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Gosti hotela imaju na raspolaganju bilijar, kao i igralište za decu.

All inclusive concept

 

Recepcija
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Teretana
Bilijar