PERDIKIA BEACH
OPIS

 

Lokacija: Perdikia Beach hotel se nalazi u regiji Belčegiz, 200 m od Oludeniz plaže. Centar Fetija se nalazi na 12 km udaljenosti, a aerodrom Dalaman na 60 km.

 

Sobe: Perdikia Beach hotel ima ukupno 62 smeštajne jedinice, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini frižider i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 24m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veličine 30m² namenjene za smeštaj porodica sa dvoje dece, sastoje se iz dve prostorije, od kojih jedna nema prozor, odvojene vratima i jedno kupatilo.

Hotelski sadržaj: Hotel Perdikia Beach poseduje glavni restoran u kojem se osim pansionskih obroka pružaju i pojedine a la carte usluge. Osim restorana u ponudi je i hotelski bar u kojem se služe osvežavajuća alkoholna i bezalkoholna pića. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv i menjačnicu. Wi fi internet konekcija uz ograničen protok i brzinu dostupna je u lobiju hotela.

Sport i zabava: Perdikia Beach hotel poseduje spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Osim spoljašnjeg u ponudi je i unutrašnji bazen. Najmlađim gostima namenjeno je igralište, a ljubitelji aktivnog odmora mogu da se zabave igrajući bilijar ili stoni tenis. U ponudi su pojedine spa usluge poput turskog kupatila, masaže i saune. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.


Blizu plaže
Gradska plaža
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI na recepciji
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg