MARCAN BEACH
OPIS

 

Lokacija: Marcan beach hotel nalazi se 70 m od plaže, 150 m od centra Oludeniza. Od centra Fetija udaljen je 13 km, a od aerodroma Dalaman 60 km. U blizini hotela se nalazi stanica dolmuša koji voze do centra Fetija. Zauzima površinu od 6000 m2.

 

Sobe: Marcan Beach hotel raspolaže sa 100 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 6 trospratnih zgrada. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 25m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: Gostima Marcan Beach hotela na raspolaganju su glavni restoran i snack bar. Od dodatnih sadržaja hotel ima uslugu pranja i peglanja veša, usluge lekara na poziv i menjačnicu.

Sport i zabava: U sastavu Marcan Beach hotela su 2 spoljašnja bazena od kojih je jedan namenjen deci. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi uz stoni tenis, pikado, bilijar ili vežbati u fitnes centru. Za najmlađe goste hotel ima manje igralište. Na gradskoj plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

all inclusive concept

Blizu plaže
Gradska plaža
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Bilijar
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title