CLUB TUANA
OPIS

Lokacija: Hotel Club Tuana je hotelski kompleks koji se nalazi na posebnoj lokaciji gde se susreću Sredozemno i Egejsko more u Fetijama u okrilju prirode, a okružuje ga bujno zelenilo, sa pojedinim retkim biljnim vrstama. Pravi je izbor za ljubitelje mirnog odmora, daleko od grada i buke na samoj privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Od centra Fetija hotel je udaljen 17 km, a od aerodroma Dalaman oko 40 km.

 

Sobe: Hotel Club Tuana ima ukupno 413 soba raspoređenih u 24 bloka (16 u club delu i 8 u park delu). Sve sobe imaju: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Park sobe se nalaze u mirnijem delu kompleksa, malo dalje od restorana, bazena i centralnih dešavanja u kompleksu. Smeštajne jedinice mogu biti udaljene od plaže do 300 m. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine 27-30m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete i porodične sobe veličine 43m² namenjene za smeštaj porodica sa 2 deteta ili do 5 osoba.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Club Tuana nalaze se glavni restoran sa ponudom internacionalne kuhinje, 3 a la carte restorana (riblji, italijanski i turski), 7 barova raspoređenih po hotelu. Od dodatnih sadržaja ima: internet centar, mini centar za kupovinu, menjačnicu, servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: Gostima hotela Club Tuana na raspolaganju je veliki spoljašnji bazen u centralnom delu kompleksa, kao i dečiji bazen. U okviru spa centra čije se korišćenje doplaćuje, nalaze se sauna, hamam, fitnes centar, ponude masaža i terapija, kao i frizerski salon. Najmlađim gostima u ovom hotelu pruža se mnogo mogućnosti za zabavu tokom celog dana u okviru dečijih klubova sa timom animatora, svakodnevna poseta mini zoo vrtu, šetnja po uređenom hotelskom vrtu, a u večernjim satima uživanje u predstavama u amfiteatru na otvorenom. Ljubiteljima aktivnog odmora hotel Club Tuana, nudi učešće u brojim sportskim aktivnostima, kao što su: aerobik, tenis, košarka, boćanje, pikado, streljaštvo, stoni tenis, odbojka na pesku, mini fudbal, mini golf, kao i u sportovima na vodi.

all inclusive concept

 

Na plaži
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Internet
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Wi Fi
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Fitnes centar
Hamam
Masaža
Sauna
Spa centar
Aerobik
Mini klub
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Večernji program
Hotel Map Title