CLUB HOTEL LETOONIA
OPIS

 

Lokacija: Club hotel Letoonia zauzima poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Hotelski kompleks se prostire na površini od 164000m2, okružen je bujnim zelenilom i ima 3 privatne peščane plaže ukupne dužine oko 2 km. Na plažama se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Hotelska zgrada je renovirana 2017. godine. Od Fetija, do kojih se može stići brodićem ili taksijem, je udaljen 5 km, a od aerodroma Dalaman 50 km.

 

Sobe: U glavnoj zgradi Club Letoonia hotela nalazi se 111 standard soba, dok je u bungalovima koji su raspoređeni po čitavom kompleksu raspoređeno 509 bungalow soba. Turistička agencija Odeon World Travel svojim gostima nudi smeštaj u standardnim i economy sobama veličine 22m² koje se nalaze u glavnoj zgradi ili u bungalovima, namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Svaka soba u glavnoj zgradi ili bungalovima ima kupatilo, fen, TV, telefon, wi fi internet, ketler sa setom za čaj i kafu, klima uređaj, sef, mini bar (voda i sokovi prilikom dolaska), neke sobe u bungalovima nemaju balkon ili imaju francuski balkon.

Hotelski sadržaj: Zbog veličine kompleksa Club hotel Letoonia ima 3 restorana u kojima se služe glavni obroci. Osim glavnog u ponudi su i 3 a la carte restorana sa ponudom turske, azijske i mediteranske kuhinje. Lagani obroci se služe u 2 snack bara. Od dodatnih sadržaja Club hotel Letoonia ima šetalište dugo 4 km, 3 panoramska lifta – uspinjače, wi fi internet konekciju uz ograničen protok i brzinu u čitavom kompleksu, dok su uz doplatu gostima na raspolaganju usluge lekara, menjačnica, prodavnice i suvenirnica ili usluga čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Club Letoonia hotela nalaze se 1 unutrašnji bazen, 3 spoljašnja bazena sa odvojenim delom za decu, dečiji bazen sa mini toboganima i 3 tobogana koja se spuštaju u more. Ljubiteljima spa usluga na raspolaganju je Spa centar koji u svojoj ponudi ima saunu, tursko kupatilo, manikir, pedikir i različite vrste masaža. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se relaksirati u fitness centru, uz vođene treninge joge, igrajući košarku, tenis, mini golf, odbojku na plaži, pikado i bilijar. Na plaži postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Club hotel Letoonia pristupa sa posebnom pažnjom, zato im je obezbedio mini klub, mini disco, junior klub. Od zabavnih aktivnosti Club hotel Letoonia hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

Od zabavnih aktivnosti Club hotel Letoonia hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

All inclusive concept


Na plaži
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Menjačnica
Mini Bar
Parking
Recepcija
Suvenirnica
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen sa delom za decu
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Azijski restoran
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini golf
Mini klub
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Teniski teren
Teren za košarku
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg