CLUB BELCEGIZ BEACH
OPIS

 

Lokacija: Club Belcegiz Beach hotel se nalazi u Oludenizu, u neposrednoj blizini plaže, 13 km od centra Fetija i oko 60 km od aerodroma Dalaman. Dobitnik je brojnih nagrada za smeštaj a poseban značaj čini sama pozicija hotela.

 

Sobe: U svojoj ponudi Club Belcegiz Beach hotel ima ukupno 213 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj i aneks zgradi (prelazi se ulica). Svaka soba ima kupatilo, fen,  TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 22m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: U ponudi Club Belcegiz Beach hotela pored glavnog restorana nalaze se 2 a la carte restorana i 5 barova od kojih jedan služi lagane obroke u toku dana. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje frizerski salon, usluge lekara, prodavnicu i menjačnicu.

Sport i zabava: Club Belcegiz Beach hotel u svom sastavu ima 2 bazena od kojih je jedan namenjen isključivo odraslima i nalazi se u aneks zgradi. Ljubiteljima spa usluga na raspolaganju su tursko kupatilo, sauna i razne vrste masaža. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući tenis, stoni tenisa, ili košarku. Najmlađim gostima namenjen je mini klub. Za goste je tokom dana i večeri organizovana animacija.

all inclusive concept 


Blizu plaže
Animacija
Menjačnica
Mini Bar
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Mini klub
Hotel Map Title