PALOMA PASHA RESORT
OPIS

Lokacija: Paloma Pasha Resort nalazi se u regiji Ozdere nadomak Kušadasija, u malom zalivu na peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Ozdere udaljen je  1 km, od centra Kušadasija udaljen je 35 km, a od aerodroma Bodrum 150 km.

Sobe: Hotel Paloma Pasha Resort u svom sastavu ima 268 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana mediteranske, azijske, turske, internacionalne kuhinje kao i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova i poslastičarnica. Neki od barova služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i Lobby baru gosti Paloma Pasha Resort hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Pasha Resort na raspolaganju su usluge frizera, fotografa, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalaze 2 spoljašnja bazena, 1 dečiji bazen i jedan bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar, koji  može odgovoriti  na potrebe najzahtevnijih gostiju,  koji sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, boćanje, tenis, košarku, mini fudbal  ili se oprobati u streličarstvu. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Pasha Resort hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta, Paloma Pasha Resort hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama. Od zabavnih aktivnosti Paloma Pasha Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

All inclusive concept

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Parking
Recepcija
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Azijski restoran
Bar
Organska hrana
Poslastičarnica
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Boćanje
Mini klub
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za mini fudbal
Hotel Map Title