PALOMA MARINA SUITES
OPIS

Lokacija: Paloma Marina Suites pripada grupi „adults only“, odnosno namenjen je za smeštaj gostiju starijih od 16 godina. Nalazi u Kušadasiju, na odličnoj lokaciji, 200 m od gradske plaže do koje se prelazi ulica. Od centra Kušadasija udaljen je 500 m, a od aerodroma Bodrum 120 km. Pripada lancu Paloma hotela koji su sinonim za kvalitet usluge.

Sobe: Hotel Paloma Marina Suites je apartmanskog tipa, u svom sastavu ima 72 smeštajne jedinice. U ponudi turističe agencije Odeon World Travel nalaze se suite sobe. Sve smeštajne jedinice su prostrane, komforne, lepo dekorisane i moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef,  Wi-Fi, mini bar (uz doplatu), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Paloma Marina Suites nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju a la carte restoran sa poglednom na marinu. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju loby bar, bar pored bazena i poslastičarnica. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Marina Suites na raspolaganju su usluge doktora i rent a car.

Sport i zabava: U sastavu hotela Paloma Marina Suites nalazi se spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima. Za ljubitelje aktivnog odmora Paloma Marina Suites hotel je obezbedio fitness centar, a gosti se mogu zabaviti igrajući stoni tenis, bilijar ili pikado.

fact sheet

Blizu plaže
Gradska plaža
Gradski hotel
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Organska hrana
Poslastičarnica
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Bilijar
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title