SHERWOOD DREAMS RESORT
OPIS

Lokacija: Sherwood Dreams Resort hotel nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate. Od centra Beleka udaljen je 5 km, a aerodroma u Antaliji 40 km. Prostire se na 23.000 m².

 

Sobe: Hotel Sherwood Dreams Resort u svom sastavu ima ukupno 304 smeštajne jedinice. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, large, deluxe i porodične sobe. Standard sobe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled more. Veličina standard soba je 27 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja + pomoćni ležaj (single ili fotelja na razvlačenje). Large sobe su standard sobe veće kvadrature 35 m², u sobama se, u zavistnosti od broja gostiju, nalaze bračni, single ležaj i fotelja na razvlačenje. Porodične sobe su veličine 45 m², čine ih dve sobe odvojene vratima u jednoj su  2 single, u drugoj bračni ležaj. Imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Deluxe jacuzzi osbe mogu imati pogled kopno ili more. Veličine su 32 m², imaju bračni ležaj I jacuzzi na balkonu ili u sobi. Mogu imati francuski ili normalan balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Sherwood Dreams Resort ima 2 a la carte restorana, 2 snack restorana i poslastičarnicu. U sklopu glavnog restorana nalazi se bufe namenjen isključivo deci. Osvežavajući napici se služe u 6 hotelskih barova. Od dodatnih sadržaja Sherwood Dreams Resort hotel ima bioskop, wi fi internet konekciju, usluge lekara, servis za pranje i peglanje veša, mini market, fotografsku radnju, butik kože, zlataru, suvenirnicu i frizerski salon.

 

Sport i zabava: U svojoj ponudi hotel Sherwood Dreams Resort ima 4 bazena od kojih je jedan namenjen bebama, aqua park sa 8 vodenih tobogana. Mini i teenage klub imaju stručan tim animatora koji brine o zabavi najmlađih gostiju. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u gimnastici, fitnes centru, aerobiku, sportovima na vodi, odbojci na plaži, boćanju, pikadu, košarci, mini fudbalu, tenisu i stoni tenisu. Spa centar nudi tursko kupatilo, masažu, a u ponudi su i pojedini kozmetički tretmani. Na plaži, uz doplatu, gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

fact sheet 

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Diskoteka
Mini klub
Večernji program
Hotel Map Title