RIXOS PREMIUM BELEK
OPIS

Lokacija: Luksuzni hotel Rixos Premium Belek okružen je borovom šumom, prostire se na 405 000 m2, na plaži dugoj 1000 m, od centra je udaljen 5 km a od aerodroma 35 km.

Sobe: Rixos Premium Belek raspolaže sa 739 smeštajnih jedinica (665 soba, 35 apartmana i 39 vila). U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se deluxe, porodične i suite sobe.  Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, ketler za čaj i kafu, internet konekciju i balkon.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu Rixos Premium Belek hotela sa internacionalnom kuhinjom postoje odeljci u kojima se nude specijaliteti iz pojedinih regija Turske, kao i deo namenjen deci. Osim glavnog, u ponudi hotela Rixos Premium Belek je 7 a la carte restorana (turski, francuski, italijanski, ruski, azijski, riblji, kao i restoran sa specijalitetima sa roštilja), restoran brze hrane i 12 barova. U sastavu hotela su fotografska radnja, frizerski salon, kozmetičar, servis za pranje i peglanje veša, internet centar kao i veliki broj butika najčuvenijih svetskih marki.

Sport i zabava: Hotel Rixos Premium Belek ima kompleks spoljašnjih bazena, a svakako najveća atrakcija je aqua park koji se prostire na površini od čak 12 000 m2. Kroz hotelski kompleks protiče rečica kojom goste hotela voze mali čamci. U ponudi spa centra su najrazličitije vrste hidromasaža, bazen sa morskom vodom, tursko i parno kupatilo, sauna, „kišna” i „snežna” soba, prostorije za opuštanje, solarijum, kao i veliki broj masaža. Hotel raspolaže sa ukupno 10 teniskih terena, terenima za odbojku, košarku, mini fudbal, skvoš, stolovima za stoni tenis i bilijar, streljanom, kuglanom, fitnes centrom, šatorima za meditaciju i velikim centrom za sportove na vodi koji je smešten na plaži. U ponudi hotela Rixos Premium Belek su i pojedini grupni treninzi poput aerobika i gimnastike u vodi. Deci i tinejdžerima na raspolaganju je tkz. Rixy club. Deci se pristupa sa posebnom pažnjom i stručnim timom animatora pa su osim aqua parka i animacije u ponudi i Adventure park, Rixy plaža, škola plesa, bioskop, Rixy farm gde se deca mogu upoznati sa prirodom koja ih okružuje, specijalizovan dečiji restoran, terene za basket, fudbal i paintbol, a od dodatnih sadržaja hotel ima delfinarijum. U večernjim satima gosti mogu posetiti jednu od dve bioskopske dvorane i diskoteku ili uživati u predstavama tima profesionalnih animatora u amfiteatru.

fact sheet

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Servis za pranje i peglanje
Tržni centar
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Tursko kupatilo
Mini klub
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title