MEGASARAY CLUB BELEK
OPIS

Lokacija: Megasaray Club Belek hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate. Od centra Beleka je udaljen 14 km, dok se aerodrom Antalija nalazi na 35 km udaljenosti. Izgrađen je u Otomanskom stilu i zauzima površinu od 120 000 m².

 

Sobe: U svom sastavu hotel Megasaray Club Belek ima ukupno 591 smeštajnu jedinicu koje se nalaze u 3 bloka (glavna zgrada, club deo I 3 deluxe bloka). Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef i balkon ili terasu. Klub deo hotela čine dvospratne i trospratne zgrade u hotelskom vrtu. Deluxe blok poseduje sopstveni bazen, sobe u prizemlju imaju direktan pristup bazenu namenjenom gostima ovog dela hotela. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se club, deluxe, porodične i suite sobe. Club sobe nalaze se u klub delu hotela, na prvom, drugom ili trećem spratu. Veličina ovih soba je 29 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja i pomoćni ležaj ili fotelja na razvlačenje. Club garden view sobe se nalaze na prizemlju, sa terase imaju direktan izlaz u baštu. Club porodične suite sobe nalaze se u klub delu. Čine ih dve sobe odvojene vratima, svaka ima balkon. U dnevnoj sobi se nalaze dve sofe, u spavaćoj bračni ležaj, imaju 1 kupatilo, veličina ovih soba je 61 m². Deluxe sobe se nalaze u 3 deluxe bloka, luksuznije su opremljenosti od ostalih tipova soba. Veličina deluxe standard soba je 36 -44 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja i sofa ili fotelja na razvlačenje. Deluxe swim up sobe sa terase imaju direktan pristup bazenima nemenjenim gostima ovog dela hotela, veličina ovih soba je 52 m². Porodičnu deluxe sobu čine dve sobe odvojene vratima, u jednoj su 2 single ležaja, u drugoj bračni ležaj. Imaju 2 kupatila i 2 balkona. Deluxe suite swim up sobe imaju direktan pristup bazenu, neke sobe su duplex – po jedna soba na dva nivoa, dok ostale na istom nivou imaju dve odvojene sobe. U jednoj su 2 single, u drugoj bračni ležaj, imaju 2 kupatila, a veličina ovih soba je 55 – 64 m².

 

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu Megasaray Club Belek hotela poslužuju se pansinski obroci i postoji izdvojen deo namenjen najmlađim gostima. Pored glavnog, u ponudi je i 6 a la carte restorana (kineski, italijanski, meksički, riblji, turski i BBQ restoran). Osim brojnih restorana, u ponudi Megasaray Club Belek hotela se nalazi ukupno 9 barova raspoređenih po hotelskom kompleksu, koji u toku dana i večeri poslužuju lagane obroke i osvežavajuće napitke.

 

Sport i zabava: U svom sastavu Megasaray Club Belek hotel ima ukupno 6 bazena od kojih je jedan unutrašnji. Na jednom od spoljašnjih bazena je organizovana celodnevna animacija i zabavne sportske aktivnosti, jedan je namenjen deci i poseduje 3 vodena tobogana. Ljubiteljima mirnijeg odmora namenjen je relax bazen koji ne poseduje animaciju i ne prima decu mlađu od 16 godina. U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se amfiteatar u kojem se organizuju predstave zabavnog karaktera. Ljubiteljima sportova namenjeni su teniski tereni kojih ukupno ima 16, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, vaterpolo, teren za basket, pikado, teren za mini fudbal, mini golf, kao i grupni treninzi poput aerobika. Na plaži je moguće koristiti pojedine motorizovane sportove na vodi uz doplatu. Najmlađim gostima je osim vodenih tobogana na raspolaganju mini klub sa profesionalnim timom animatora.

Na plaži
Peščana plaža
Frizerski salon
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Tursko kupatilo
Mini klub
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title