GLORIA VERDE
OPIS

Lokacija: Gloria Verde Resort hotel nalazi se u kompleksu koji čine još dva Gloria objekta (Serenity i Golf Resort) se prostire na 2 122 000 m²,okružen bogatim zelenilom zbog kojeg je jedinstven u ovoj regiji. Sam kompleks se nalazi na privatnoj plaži, od centra Beleka je udaljen 3,5 km, od centra Antalije 46 km, a od aerodroma u Antaliji 40 km. Sa preostala dva Gloria objekta predstavlja najlukusznije porodične komplekse u ovoj regiji Turske.

 

Sobe: Gloria Verde Resort hotel raspolaže sa 272 smeštajne jedinice podeljene u više kategorija. Hoteski kompleks ima glavnu zgradu, garden deo koji čini više dvospratnih zgrada i vile. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, papuče, bade mantil, set za čaj i kafu, wi fi internet konekciju i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, suite sobe i vile. Standard sobe se nalaze u glavnoj zgradi hotela, veličina ovih soba je 27 m², u sobama se nalaze dva bračna ležaja. Junior suite sobe se nalaze u glavnoj zgradi, veličina ovih soba je 31 m², u sobama se nalaze bračni ležaj i sofa (jedna prostorija). Suite sobe se nalaze u glavoj zgradi, veličina ovih soba je 41 m², pored dnevnog boravka sa sofom, suite sobe imaju spavaću sobu odvojenu vratima sa bračnim ležajem. Imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Deluxe suite sobe se nalaze u glavnoj zgradi, veličina ovih soba je 80 m². Pored dnevnog boravka sa sofom imaju spavaću sobu odvojenu vratima sa dva bračna ležaja, imaju 2 kupatila od kojih jedno ima jacuzzi kadu i 1 balkon. Family suite sobe se nalaze u garden delu, veličina ovih soba je 40 m², dve spavaće sobe odvojene vratima u jednoj su 2 single u drugoj bračni ležaj, imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Select vile su smeštajne jedinice veličine 86 m², imaju dva nivoa (duplex). Na prizemlju se nalaze dnevni boravak sa garniturom za sedenje, spavaća soba sa 2 single ležaja I manje kupatilo, na drugom nivou se nalaze spavaća soba sa bračnim ležajem i kupatilo sa jacuzzi kadom.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana Gloria Verde Resort hotel u ponudi ima i 2 a la carte restorana. Gostima je na raspolaganju dijetetski i vegeterijanski meni. Osim restorana na raspolaganju su poslastičarnica i 4 bara koji u toku dana i večeri služe različite vrste užina, domaće i pojedine uvozne napitke. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje uslugu pranja i peglanja veša, rent a car desk, usluge lekara, prodavnicu, suvenirnicu, bankomat i menjačnicu.

 

Sport i zabava: U sastavu Gloria Verde Resort hotela su 2 spoljašnja bazena i bazen sa 4 vodena tobogana. Gostima Gloria Verde Resort hotela na raspolaganju je spa centar koji pored turskog kupatila, parnog kupatila i saune, u ponudi ima i razne vrste masaža i kozmetičkih tretmana. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi uz vođene programe aerobika, akvabika, zumbe, pilatesa, joge ili igrajući bilijar, odbojku na plaži, boćanje, mini fudbal, košarku, stoni tenis i kuglanje. Od zabavnih aktivnosti gostima Gloria Verde Resort hotela na raspolaganju su dnevna i večernja animacija, večernji programi, a najmlađim gostima namenjen je mini klub sa stručnim timom animatora.

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Frizerski salon
Internet kafe
Klima
Menjačnica
Mini Bar
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Masaža
Mini klub
Najam bicikla
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg