GLORIA SERENITY
OPIS

Lokacija: Gloria Serenity Resort pripada kompleksu koji podrazumeva još dva Gloria objekta (Verde i Golf Resort) se prostire na 2 122 000 m2,okružen bogatim zelenilom zbog kojeg je jedinstven u ovoj regiji. Sam kompleks se nalazi na privatnoj plaži, od centra Beleka je udaljen 7 km, od centra Antalije 55 km, a od aerodroma 40 km. Jedan je od najluksuznijih u ovoj regiji.

 

Sobe: Gloria Serenity Resort hotel Raspolaže sa ukupno 369 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima kupatilo,fen, TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, papuče, bade mantil, set za čaj i kafu, wi fi internet konekciju i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior, suite i villa smeštajne jedinice. Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi, veličina ovih soba je 39 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je sofa ili pomoćni ležaj. Superior laguna sobe su iste veličine i opremljenosti kao obične superior sobe, ali imaju pogled na bazen. Serenity suite sobe nalaze se u glavnoj zgradi, veličina ovih soba je 65 m², imaju dnevni boravak s sofom i spavaću sobu sa bračnim ležajem, 1 kupatilo, 1 balkon ili terasu i jacuzzi kadu na terasi. Garden vila je smeštajna jedinica koja se nalazi u vilama u bašti, njihova veličina je 86 m², imaju dva nivoa (duplex), dnevna i 2 spavaće sobe, u jednoj su 2 single, u drugoj bračni ležaj, 2 kupatila, od kojih jedno ima jacuzzi kadu i jedan balkon sa jacuzzi kadom. Pool Villa smeštajne jedinice su iste veličine i opremljenosti kao garden vile, samo što imaju zajednički bazen koji koriste gosti ovog dela hotela.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Gloria Serenity Resort poseduje više a la carte restorana (francuski, egejski, azijski, riblji, italijanski i steakhouse). U ponudi su i poslastičarnica kao i 9 različitih barova u kojima se služe domaća i pojedina lukuzna uvozna pića. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje uslugu pranja i peglanja veša, usluge lekara, bioskop, prodavnicu, suvenirnicu, bankomat i menjačnicu.

 

Sport i zabava: U sastavu Gloria Serenity Resort hotela nalazi se veliki kompleks spoljašnjih bazena od kojih su neki namenjeni isključivo najmlađim gostima. Na raspolaganju je i luksuzni Spa centar (3500 m2) koji nudi 15 prostorija za različite kozmetičke i terapeutske tretmane, saunu, unutrašnji bazen, različite vrste masaža, tursko kupatilo, đakuzi i finsku sauna. Od zabavnih aktivnosti u sklopu hotela organizovana je animacija. Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjeni su teniski tereni, tereni za golf, kuglana, bilijar, fitnes centar i sportovi na vodi. Za najmlađe goste i tinejdžere hotel u sastavu ima igraonicu i mini klubove sa profesionalnim timom animatora.

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
24H Room Service
Akva park
Animacija
Dečiji meni
Frizerski salon
Klima
Manikir & Pedikir
Prodavnica
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Poslastičarnica
Restoran
Snek bar
Masaža
Časovi golfa
Diskoteka
Mini klub
Najam bicikla
Osvetljeni teniski teren
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
TV sala
Večernji program
Hotel Map Title