GLORIA GOLF
OPIS

Lokacija: Gloria Golf pripada kompleksu koji podrazumeva jos dva Gloria objekta (Serenity i Verde) se prostire na 2 122 000 m2,okružen bogatim zelenilom zbog kojeg je jedinstven u ovoj regiji. Sam hotel se nalazi na 500 m udaljenosti od privatne plaže do koje vodi mostić preko reke. Od centra Beleka je udaljen 7 km, od centra Antalije 55 km, a od aerodroma 40 km.

 

Sobe: Gloria Golf hotel raspolaže sa ukupno 515 smeštajnih jedinica, raspoređenih u glavnoj zgradi, garden zgradi i vilama. U svojoj ponudi ima više kategorija soba, apartmana i luksuznih vila. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, papuče, bade mantil, set za čaj i kafu, wi fi internet konekciju i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, porodične i suite sobe. Standard sobe se nalaze u glavnoj i garden zgradi. Veličina ovih soba je 24 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni ili dva single ležaja, sofa ili fotelja na razvlačnje, treći ležaj je pomoćni ili malo manjih dimenzija. Maksimum su dve odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle osobe. Junior suite soba je soba veće kvadrature od standardne ( 35 m²), u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja i sofa. Ove sobe nalaze se u glavnoj i garden zgradi. Suite sobe se nalaze u glavnoj zgradi, čine ih dve sobe odvojene kliznim vratima, denvni boravak sa sofom koja se pretvara u ležaj i spavaća soba sa bračnim ležaje. Imaju 1 kupatilo i 1 balkon, veličina suite soba je 42 m². Porodične suite sobe se nalaze u odvojenoj garden zgradi, čine ih dve spavaće sobe odvojene vratima. U jednoj su 2 single ležaja u drugoj bračni ležaj. Porodične suite sobe imaju 2 kupatila, a veličina ovih soba je 60 m².

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Gloria Golf poseduje više a la carte restorana (turski, italijanski, mediteranski i jedan specijalizovan za jela sa dalekog istoka), 8 barova u kojima se služe različite vrste domaćih i pojedina uvozna luksuzna pića. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje uslugu pranja i peglanja veša, rent a car desk, usluge lekara, prodavnicu, suvenirnicu, bankomat i menjačnicu.

 

Sport i zabava: U sastavu Gloria Golf hotela se nalazi veliki kompleks spoljašnjih bazena od kojih su neki namenjeni isključivo najmlađim gostima. U ponudi je i aqua park koji sadrži tobogane za decu i odrasle. Gostima Gloria Golf hotela na raspolaganju je Spa centar koji nudi usluge masaže, kozmetičkih i terapeutskih tretmana, tursko kupatilo, saunu i thalasso terapiju. Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjeni su fitnes centar, akvabik, teren za odbojku na plaži, vaterpolo, boćanje, teren za košarku, tenis, mini fudbal, stoni tenis, bilijar, a na plaži postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Za najmlađe goste i tinejdžere hotel u sastavu ima igraonicu i mini klubove sa profesionalnim timom animatora

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Suvenirnica
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
Najam bicikla
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title