ADAM & EVE
OPIS

Lokacija: Hotel Adam & Eve se nalazi na 35 km od aerodroma u Antaliji, 1 km od centra Beleka, na sopstvenoj plaži na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate. Sagrađen je 2006. godine, poslednji put renoviran 2014. godine. Prostire se na površini od oko 100 000 m². Namenjen je isključivo za smeštaj odraslih osoba (stariji od 16 godina)

 

Sobe: Hotel Adam & Eve raspolaže sa 476 soba smeštenih u glavnoj zgradi i 68 smeštajnih jedinca raspoređenih u vilama. Svaka  soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet konekciju i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se deluxe standard sobe (standardna dvokrevetna soba 48 m² + 16 m² balkon), honeymoon design sobe (sobe namenjene smeštaju parova koji su se venčali do 90 dana pre dolaska u hotel 48 m² + 16 m² balkon), ladies design sobe namenjene smeštaju samo ženskih osoba (48 m² + 16 m² balkon), romantic couples sobe namenjene smeštaju 1 muške i 1 ženske osbe 48 m² + 16 m² balkon .Gosti koji žele smeštaj u honeymoon designer sobi moraju sa sobom poneti venčani list ne stariji od 90 dana.

 

Hotelski sadržaj: U ponudi hotela Adam & Eve se nalazi glavni restoran u kojem se služe pansionski obroci, 7 a la carte restorana (turski, meksički, italijanski, riblji, internacionalni, i jedan specijalizovan za jela kuhinje dalekog istoka ) koji se koriste uz doplatu, 7 barova (jedan od njih radi 24h). Od dodatnih sadržaja poseduje frizerski salon, menjačnicu, internet konekciju.

 

Sport i zabava: U sklopu Adam & Eve hotela se nalaze spoljašnji i unutrašnji bazen, 4 vodena tobogana, SPA centar koji poseduje tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo i đakuzi. Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjeni su aerobik, teretana, teren za košarku, mini golf, stoni tenis, pikado, bilijar, 4 teniska terena i teren za odbijku na plaži. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju.

HOTEL ZA STARIJE OD 16 GODINA

 fact sheet

Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Klima
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title