XAFIRA DELUXE RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel Xafira Deluxe Resort & Spa nalazi se u oblasti Turkler, od privatne peščano šljunkovite plaže, do koje tokom dana vozi besplatan hotelski prevoz, udaljen je 600 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste se bez doplate. Od centra Alanje udaljen je 15 km, a od aerodroma Antalija 110 km.

 

Sobe: Xafira Deluxe Resort & spa hotel raspolaže sa ukupno 780 smeštajnih jedinica. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su površine 32 – 37 m² sa bračnim ili 2 single ležaja + sofa, porodične sobe se sastoje od dve sobe odvojene kliznim vratima, u jednoj bračni u drugoj single ležaj + 2 sofe, 46 – 50 m².

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, hotel Xafira Deluxe Resort & Spa poseduje 4 a la carte restorana i 7 barova raspoređenih po čitavom kompleksu, od kojih se jedan nalazi na plaži. Od dodatnih sadržaja poseduje servis za pranje i peglanje veša, menjačnicu, zlataru, mini market, frizerski salon, butik, prodavnicu kože, suvenirnicu, usluge lekara na poziv, mini biblioteku.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Xafira Deluxe Resort & Spa na raspolaganju su spoljašnji i unutrašnji bazeni, bazeni sa toboganima, dok je najmlađim gostima namenjen poseban spoljašnji bazen. Od sportskih i zabavnih aktivnosti gostima su na raspolaganju igralište za decu, mini klub, bilijar, teren za odbojku na plaži, aerobik, stoni tenis, pojedini sportovi na vodi, fitnes centar. Za ljubitelje spa usluga hotel je obezbedio saunu, tursko kupatilo i prostorije za različite vrste masaža. Xafira Deluxe Resort & Spa hotel ima organizovanu dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

all inclusive concept

Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Restoran
Snek bar
Mini klub
Hotel Map Title