WASA OTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Wasa nalazi se 200 m od Kleopatrine plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate (prelazi se ulica). Od centra Alanje udaljen je 200 m, a od aerodroma u Antaliji 125 km. Poslednji put renoviran je 2016. godine.

 

Sobe: Hotel Wasa raspolaže sa 128 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 zgrade. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar (prazan), sef (uz doplatu) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe u glavnoj zgradi veličine 22 m² u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni, standard sobe u B bloku, veličine 20 m² i porodične sobe veličine 40 m², čine ih 2 sobe odvojene vratima, u jednoj su 2 single, u drugoj bračni ležaj, imaju 1 kupatilo i 1 balkon.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu Wasa hotela su lobby bar i bar pored bazena. Od ostalih usluga gostima Wasa hotela, uz doplatu,  na raspolaganju su servis za pranje i peglanje veša i usluge lekara na poziv. WiFi ograničenog protoka dostupan je uz doplatu u lobiju hotela.

 

Sport i zabava: Wasa hotel ima spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Ljubitelji sportskih aktivnosti na gradskoj plaži uz doplatu mogu uživati u pojedinim sportovima na vodi.

 

Blizu plaže
Gradska plaza (Cleopatra Beach)
Gradski hotel
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa delom za decu
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Hotel Map Title