TITAN SELECT
OPIS

Lokacija: Hotel Titan Select se nalazi u oblasti Konakli, 12 km zapadno od centra Alanje. Od peščano-šljunkovite plaže je udaljen 250 m, a od međunarodnog aerodroma u Antaliji 110 m.

 

Sobe: Titan Select hotel u svom sastavu ima 171 smeštajunu jedinicu. Svaka soba ima kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon Word Travel nalaze se standard sobe veličine 28 m², u kojima se u zavisnosti od broja gostiju nalaze bračni ili 2 single ležaja i sofa ili fotelja na razvlačenje.

 

Hotelski sadržaj: U hotelskom restoranu se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, dok su lagani obroci i osvežavajući napici u ponudi snack bara koji se nalazi poreb bazena, a u toku letnjih meseci postoji i usluga na plaži. U zajedničkim prostorijama hotela je dostupan wi-fi internet, a na recepciji hotela usluge pranja i peglanja veša, rent a car i menjačnica. U sastavu hotela je i TV sala.

 

Sport i zabava: Osim na plaži, koja je opremljena ležaljkama i suncobranima, gosti hotela Tinat Select mogu da se opuste pored jednog od 2 spoljašnja bazena, sa uređenim prostorom za sunčanje, dok je deci namenjen poseban bazen. U sastavu hotela su i 2 unutrašnja bazena, od kojih je 1 dečiji, a gosti mogu da koriste i fitnes centar, tursko kupatilo. Od zabavnih sadržaja su dostupne razne vrste igara (bilijar, stoni tenis, pikado), programi rekreacije i animacije u hotelskom bazenu, dok je najmlađim gostima namenjen mini klub.

fact sheet

Blizu plaže
Menjačnica
Rent a Car
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Unutrašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Hamam
Bilijar
Društvene igre
Mini klub
Pikado
TV sala
Hotel Map Title