RELAX BEACH HOTEL
OPIS

Lokacija: Relax Beach hotel se nalazi u čuvenom letovalištu Alanja, u regiji Oba. Od peščano – šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, udaljen je 50 m (prelazi se ulica). Od centra Alanje udaljen je 3,5 km, a od aerodroma Antalija 125 km. Hotel je renoviran 2020. godine.


Sobe: Relax Beach hotel raspolaže sa 234 smeštajene jedinice u dve zgrade. Sve sobe poseduju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe (1 soba veće kvadrature, 1 kupatilo). Standard sobe su veličine 18 – 22 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Porodične sobe su veličine 25 – 30 m².


Hotelski sadržaj: Osim 2  glavna restorana Relax Beach hotela u kojim se poslužuju pansionski obroci, gostima su na raspolaganju 2 bara. Od dodatnih sadržaja i usluga hotel poseduje frizerski salon, mini market, usluge lekara na poziv, servis za pranje i peglanje veša i besplatan WiFi ograničenog protoka, u zajedničkim delovima hotela.


Sport i zabava: U sastavu Relax Beach hotela nalaze se 2 spoljašnja bazena za odrasle, sa dva vodena tobogana i 2 dečija bazena . Gosti Relax Beach hotela mogu se, uz doplatu, opustiti u sauni ili raznim vrstama masža. Na gradskoj plaži, uz doplatu, postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

BESPLATAN SMEŠTAJ ZA DVOJE DECE DO 12 god.

all inclusive concept 

Blizu plaže
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Sportovi na vodi
Hotel Map Title