NUMA KONAKTEPE HOTEL
OPIS

Lokacija: Numa Konaktepe hotel nalazi se u regiji Konakli u Alanji. Hotelska šljunkovita plaža, do koje je organizovan prevoz na svakih sat vremena od hotela je udaljena 500 m. Ležaljke i suncobrani na plaži koriste se bez doplate. Od centra Alanje udaljen je 12 km, a od aerodorma Antalija 130 km.

 

Sobe: U svom sastavu Numa Konaktepe hotel ima 225 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 26 m², bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je single ili pomoćni ležaj. Mogu imati pogled na kopno, bazen ili na more. Porodične sobe su veličine 35 m², u sobi se nalaze bračni i 2 single ležaja, 1 kupatilo, 1 balkon. Svaka smeštajna jedina ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda se dopunjuje svaki dan) i balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Numa Konaktepe pored gravnog restorana, u kom se služe jela internacionalne i lokalne kuhinje, nalaze se 4 bara u kojim se služe lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Na plaži u određenom vremenskom intervalu gostima Numa Konaktepe hotela na raspolaganju je snack bar. Wi- Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama hotela i sobama, na plaži uz doplatu.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Numa Konaktepe hotela nalazi se 6 bazena za odrasle i decu, od kojih je jedan za odrasle i jedan za decu na samoj plaži. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži prostorije za različite vrste masaža, dok ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi (uz doplatu). Numa Konaktepe hotel poseduje dečiji klub u kom brigu o deci vodi stručan tim animatora. Od zabavnih aktivnosti Numa Konaktepe hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

 

Shuttle servis do plaže
Frizerski salon
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Mini klub
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Hotel Map Title