GRAND KAPTAN HOTEL
OPIS

Lokacija: Grand Kaptan hotel nalazi se u oblasti Oba u Alanji. Od peščano-šljunkovite plaže, do koje postoji podzemni prolaz, udaljen je 50 m. Centar Alanje je na 4 km udaljenosti, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 130 km.

 

Sobe: Hotel Grand Kaptan u svom sastavu ima 334 smeštajne jedinice podeljene u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe. Standard sobe su površine 25 – 30 m², bračni ili 2 single ležaja, ukoliko u sobi borave 4 osobe soba ima 1 bračni, 1 single i 1 pomoćni ležaj. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Grand Kaptan pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana i 5 barova.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Grand Kaptan nalaze se spoljašnji bazen, bazen sa tri tobogana i dečiji bazen. U ponudi hotela je i spa centar koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju, sadrži prostorije za različite vrste masaža, mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane kao i hamam. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar u sklopu spa centra, dok na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Grand Kaptan hotel deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje dečije igralište, mini klub animaciju i pruža usluge čuvanja dece. Od zabavnih aktivnosti u ponudi je animacija.

Blizu plaže
Mini Bar
Usluga čuvanja dece
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar