GRANADA LUXURY OKURCALAR
OPIS

Lokacija: Hotel Granada Luxury Okurcalar nalazi se na obali mora, u oblasti Okurčalar. Ima veliki ponton i deo peščano šljunkovite plaže. Od centra Alanje je udaljen 30 km, od mesta Side 30 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km.

 

Sobe: Granada Luxury Okurcalar raspolaže sa 586 smeštajnih jedinca. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili francuski balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su velilčine 36 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobi mogu biti bračni ležaj, single ležaj i sofa. Standard sobe mogu imati pogled na kopno ili pogled na more. Porodične duplex sobe su sobe koje imaju 2 nivoa, na prvom su 2 single ležaja, na drugom bračni ležaj, imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Veličina porodičnih duplex soba je 65 – 75 m² i imaju pogled na kopno. Drugi tip porodičnih soba su sobe koje se sastoje od dve spavaće sobe odvojene vratima, u jednoj su 2 single ležaja, u drugoj bračni ležaj. Imaju 1 kupatilo i 1 balkon, veličina ovih soba je 50 m² i imaju pogled na more.

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Granada Luxury Okurcalar pored glavnog restorana, na raspolaganju su 7 a la cart restorana, 7 barova, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, frizerski salon, usluga čuvanja dece, biosklop, internet cafe i rent a car servis.

 

Sport i zabava: Hotel Granada Luxury Okurcalar ima 3 spoljašnja bazena od kojih  jedan ima 3 tobogana, unutrašnji bazen i dečiji bazen. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su fitnes centar, teren za tenis, bilijar, piakdo i stoni tenis. Wellness i spa centar sa turskim, parnim kupatilom i prostorijama za masaže i kozmetičke tretmane odgovoriće zahtevima najzahtevnijih gostiju. Najmlađim gostima hotel Granada Luxury Okurcalar pristupa sa posebnom pažnjom pa su im pored bazena na raspolaganju dečiji klub i dečije igralište. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju za odrasle i decu. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

fact sheet


 

Na plaži
Privatna plaža
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Masaža
Parno kupatilo
Spa centar
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Bilijar
Pikado
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg