DELPHIN DELUXE
OPIS

Lokacija: Delphin Deluxe hotel nalazi se na privatnoj peščano šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, u oblasti Okurčalar. Od centra Alanje udaljen je 32 km, a od aerodroma Antalija 90km.

 

Sobe: Hotel Delphin Deluxe ima 495 smeštajnih jedinica, raspoređenih u dve zgrade. Sve sobe imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 27 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobi mogu biti bračni ležaj, single ležaj, i sofa manjih dimenzija (179 x 75 cm).  Standard sobe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled na more. Porodične sobe su veličine 43 m², čine ih dve sobe odvojene vratima. U jednoj su 2 single ležaja, u drugoj bračni ležaj i sofa (179 x 75 cm). Porodične sobe imaju 1 kupatilo i 1 balkon.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel Delphin Deluxe ima 7 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji, resotran sa kuhinjom dalekog istoka, japanski, meksički i mediteranski ). U okviru hotela nalazi se više barova, a pored plaže nalazi se snack restoran. Od ostalih usluga, gostima Delphin Deluxe hotela, uz doplatu su na rasplaganju servis za pranje i sušenje veša, igraonica, šoping centar, firzerski salon i rent a car.

 

Sport i zabava: Delphin Deluxe hotel ima unutrašnji i spoljašnje bazene, dečiji bazen, bazen sa toboganima, teniske terene, terene za odbojku na plaži. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući pikado, stoni tenis, bilijar ili kuglajući. A posle vežbanja u fitnes centru gosti Delphin Dluxe hotela mogu se opustiti u spa centru u saunama, turskom kupatilu ili raznim vrstama masaža (uz doplatu). Za najmlađe goste Delphin Deluxe hotel obezbedio je mini klub sa profesionalnim timom animatora. Na plaži, uz doplatu, gosti Delphin Deluxe hotela mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

all inclusive concept 

Na plaži
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Kuglanje
Pikado
Stoni tenis