CLUB WASA HOLIDAY VILLAGE
OPIS

Lokacija: Club Wasa Holiday Village se nalazi u oblasti Konakli, 15 km od centra Alanje. Hotelski kompleks se nalazi na peščano – šljunkovitoj plaži, čini ga više trospratnih zgrada, najdalje smeštajne jedinice od plaže mogu biti udaljenje 500 m. Ležaljke i suncobrani na plaži se koriste bez doplate. Od aerodroma Antalija udaljen je 115 km.

 

Sobe: Club Wasa Holiday Village raspolaže sa 167 smeštajnih jedinica raspoređenih u 18 trospratnih zgrada. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar (prazan), sef (uz doplatu) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, large i porodične sobe. Standard sobe su veličine 18 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ležaj. Large sobe su veličine 28 m², u zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, ostali ležaji su pomoćni. Porodične sobe su veličine 36 m², čine ih dve sobe odvojene vratima, u jednoj su 2 single, u drugoj bračni ležaj, imaju 1 kupatilo i 1 balkon.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu Club Wasa Holiday Village Wasa hotela nalaze se bar pored bazena i snack bar u blizini plaže. Od ostalih usluga gostima Club Wasa Holiday Village hotela, uz doplatu,  na raspolaganju su servis za pranje i peglanje veša i usluge lekara na poziv. WiFi ograničenog protoka dostupan je u lobiju hotela.

 

Sport i zabava: Club Wasa Holiday VillageWasa hotel ima spoljašnji bazen, bezen za decu i bazen sa jednim toboganom.  Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući stoni tenis, pikado,  bilijar (uz doplatu) ili odbojku na plaži. Uz doplatu na gradskoj plaži mogu uživati u pojedinim sportovima na vodi. Ljubiteljima wellness programa na raspolaganju su sauna, hamam, dok se razne vrste masaža i kozmetičkih tretmana u spa centru doplaćuju.

 

Na plaži
Privatna plaža
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI na recepciji
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Hamam
Masaža
Sauna
Bilijar
Odbojka na pesku
Pikado
Stoni tenis
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg