CLEOPATRA GOLDEN BEACH
OPIS

Lokacija: Cleopatra Golden Beach hotel nalazi se preko puta čuveke Kleopatrine plaže u Alanji. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste se uz doplatu. Od centra Alanje u kom se nalazi mnoštvo prodavnica i restorana udaljen je 1 km. Od aerodroma Antalija udaljen je 127 km.

 

Sobe: Hotel Cleopatra Golden Beach delimično je renoviran 2018. godine. U svom sastavu ima 106 smeštajnih jedinica, koje se nalaze u 4 odvojene zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda po dolasku), balkon ili terasu. U zavisnosti od broja gostiju u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ležaj, veličina soba je 14-18 m² (sa balkonom).

 

Hotelski sadržaj: Osim pansionskog restorana, gostima Cleopatra Golden Beach hotela na raspolaganju su a la carte restoran, bar pored bazena i bar na plaži (uz doplatu). Wifi je besplatan u lobiju hotela i ograničenog protoka.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Cleopatra Golden beach nalaze se spoljašnji bazen za odrasle sa delom za decu. U ponudi hotela je i manji spa centar koji pored saune i turskog kupatila, sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti se razonoditi igrajući bilijar i stoni tenis, dok na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

all inclusive concept

Blizu plaže
Gradska plaza (Cleopatra Beach)
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title