BOTANIK PLATINUM
OPIS

 

Lokacija: Botanik Platinum hotel (ex Delphin Botanik Platinum) otvoren je 2014. godine, prostire se na površini od 40 000 m2, nalazi se u oblasti Okurčalar, na samoj šljunkovitoj plaži, od centra Alanje udaljen je 32 km a od aerodroma u Antaliji oko 90 km.

 

Sobe: Hotel Botanik Platinum raspolaže sa 450 smeštajnih jedinica od kojih je 200 porodičnog tipa. Sve sobe imaju umirujući dizajn i svetlih su boja. Svaka je moderno opremljena i ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na kopno, more ili bočni pogled more i porodične sobe. Standard sobe imaju 31 m², bračni + single ležaj + sofa, porodične sobe 43 m² sastoje se od 2 sobe razdvojene vratima i 1 kupatila, u jednoj sobi su bračni ležaj i sofa u drugoj dva single ležaja.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe 3 glavna obroka hotel Botanik Platinum poseduje 5 a la carte restorana (meksički, italijanski, grčki, francuski i orijentalni). Pored brojnih restorana hotel ima nekoliko barova od kojih je jedan kraj bazena, jedan na plaži i jedan je disco bar. Od ostalih sadržaja hotel ima wi fi internet konekciju, TV salu, diskoteku, internet centar, usluge lekara, prodavnice i servis za pranje veša.

 

Sport i zabava: U sastavu se Botanik Platinum hotela nalazi više bazena od kojih su neki namenjeni najmlađim gostima i imaju aqua park sa vodenim toboganima. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u odbojci, aerobiku, košarci, bilijaru, kuglanju, boćanju, mini golfu, mini fudbalu, stoni tenisu, fitnesu i tenisu. Na plaži postoji mogućnost bavljenja brojnim sportovima na vodi. Spa centar u svojoj ponudi ima saune, đakuzi, tursko kupatilo, različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana za negu lica i tela. Od zabavnih sadržaja namenjenih deci hotel ima luna park, mini klubove i profesionalan tim animatora koji brine u sklopu mini klubova.

all inclusive concept

Na plaži
Privatna plaža
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Tursko kupatilo
Diskoteka
Stoni tenis
Hotel Map Title