BOTANIK HOTEL & RESORT
OPIS

Lokacija: Botanik hotel (ex Delphin Botanik) je jedan od najstarijih i najpopularnijih hotela Antalijske regije. Nalazi se na samoj šljunkovitoj plaži, okružen bogatim zelenilom. Hotel je udaljen 90 km od aerodroma Antalija i 32 km od Alanje. Nalazi se u oblasti Okurčalar, jedan je od najstarijih hotela u ovoj regiji, ali zahvaljujući svom bogatom sadržaju idealan je za boravak porodica sa decom.

 

Sobe: Botanik hotel u svom sastavu ima 448 smeštajne jedinice, koje se nalaze u 4 bloka. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard soba 27 m² bračni ili dva single ležaja + single ležaj ili sofa, porodična soba se sastoji od 2 sobe razdvojene vratima i 1 kupatila, 54 m², u jednoj sobi je bračni ležaj, u drugoj dva single ležaja ili dve sofe.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, Botanik hotel ima i turski, riblji, kineski, italijanski, suši i japanski a la carte restorane. U sastavu hotela su i 4 bara, prodavnice, zlatara, internet centar i frizerski salon.

 

Sport i zabava: U sastavu Botanik hotela su 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen i bazeni sa toboganima. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu koristiti fitnes centar ili se razonoditi igrajući stoni tenis, bilijar, odbojku na plaži ili tenis (časovi tenisa se dodatno naplaćuju). Spa centar sa saunom, turskim kupatilom, prostorijama za masažu i kozmetičke tretmane odgovoriće zahtevima svih gostiju. Za najmlađe goste Botanik hotel obezbedio je luna park, mini klub, dečiji bioskop i mini disko. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

all inclusive concept

Na plaži
Privatna plaža
Frizerski salon
Klima
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Diskoteka
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg