BLUE STAR ALANYA
OPIS

Lokacija: Blue Star hotel se nalazi 1,5 km od centra Alanje, dok je od Kleopatrine plaže udaljen 600 m. U periodu od 09:30 – 17:30 na svakih 20 min do plaže vozi besplatan hotelski autobus. Od aerodroma Antalija udljen je 118 km. (ležaljke i suncobrani se koriste uz doplatu)

Sobe: Blue Star hotel raspolaže sa 394 smeštajne jedinice rasporođene u dve zgrade. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, sef i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su namenjene smeštaju za maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. U zavisnosti od broja gostiju u standard sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja i dodatni single ili pomoćni ležaj. Porodične sobe imaju dve prostorije odvojene vratima, u prvoj se nalaze single ležaj i fotelja na razvlačenje, druga je spavaća soba sa bračnim ili 2 single ležaja, imaju jedno kupatilo i 1 balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu Blue Star hotela nalaze se snack bar, bar pored bazena i loby bar. Uz doplatu gostima Palmea hotela na raspolaganju su servis za pranje i pegalnje veša i usluga lekara na poziv. WiFi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela bez doplate.

Sport i zabava: Gostima Blue Star hotela na raspolaganju su 2 spoljašnja bazena sa delom za decu. Za relaksaciju Blue Star hotel je obezbedio mini spa centar sa turskim kupatilom, saunom i prostorijama za masažu (uz doplatu). Na gradskoj plaži, uz doplatu, postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. 
All inclusive

Gradska plaza (Cleopatra Beach)
Shuttle servis do plaže
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Tursko kupatilo
Hotel Map Title