AZAK
OPIS

 

Lokacija: Hotel Azak je manji hotel gradskog tipa, a nalazi se u centralnom delu letovališta Alanja. Hotel Azak je smešten na čuvenoj Kleopatrinoj plaži, poznatoj po izuzetnoj lepoti peska i mora. Aerodrom u Antaliji udaljen je 120 km od hotela Azak.

 

Sobe: Hotel Azak ima 62 smeštajne jedinice, koje su renovirane 2011. godine. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), klima uređaj i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe. (15 m² bračni ili dva single ležaja, treći ležaj je pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje).

 

Hotelski sadržaj: Hotel Azak ima osim glavnog restorana i a la carte restoran. U sklopu hotela nalaze se lobby bar, bar na bazenu, snack bar i vitaminski bar. Hotel ima bazen sa izdvojenim delom za decu. Na Kleopatrinoj plaži hotel ima svoj deo gde se ležaljke i suncobrani doplaćuju.

 

Sport i zabava: Gosti hotela Azak se mogu zabaviti u hotelu igrajući bilijar, a na plaži su dostupne razne vrste sportova na vodi. Centralna lokacija pruža mogućnost gostima koji letuju u Alanji da svoj odmor upotpune svakodnevnim šetnjama, obilaskom tvrđave, zanimljive marine sa usidrenim guletima, brojnim lokalnim restoranima, a Alanja se naročito izdvaja kao odlična destinacija za ljubitelje kupovine.

Gradska plaza (Cleopatra Beach)
Gradski hotel
Na plaži
Peščana plaža
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Spoljašnji bazen
Bar
Snek bar
Hotel Map Title