ASLAN CITY HOTEL
OPIS

Lokacija: Aslan City hotel se nalazi u Alanji , 150 m od Kleopatrine plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste uz doplatu (prelazi se ulica do plaže).  Od centra Alanje udaljen je 200 m, a od aerodroma Antalija 120 km. Alanja aquapark nalazi se preko puta Aslan City hotela. Hotel je gradskog tipa, poslednji put je renoviran 2019. godine.


Sobe: Aslan City hotel raspolaže sa 105 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klima uređaj i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, veličine 18 m², u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja (treći ležaj je pomoćni ležaj).


Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana gostima Aslan City hotela na raspolaganju je i bar pored bazena. Od ostalih sadržaja hotel ima usluge lekara na poziv.


Sport i zabava: Aslan City hotel u svojoj ponudi ima spoljašnji bazen i dečiji bazen. Gosti hotela Aslan City mogu se uz doplatu opustiti u hamamu, sauni ili raznim vrstama masaža. Ljubitelji sportskih aktivnosti na gradskoj plaži uz doplatu mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

all inclusive concept 

 

Gradska plaza (Cleopatra Beach)
Akva park
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Hamam
Masaža
Sauna
Sportovi na vodi
Hotel Map Title