ARSI PARADISE BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Arsi Paradise Beach se nalazi u regiji Tosmur preko puta peščano-šljunkovite plaže do koje se stiže podzemnim prolazom. Delimično je renoviran 2020-te godine. Od centra Alanje je udaljen 4,5 km, a 130 km od aerodroma u Antaliji.

 

Sobe: Hotel Arsi Paradise Beach  u svom sastavu ima ukupno 66 smeštajnih jedinica. Sve imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu) i balkon U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ležaj.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel Arsi Paradise Beach u svom sastavu ima lobby bar, bar pored bazena i bar na plaži i bar pored bazena,terasu sa ležaljkama za sunčanje. Od ostalih usluga gostima Arsi Paradise Beach hotela na raspolaganju su usluga lekara na poziv i servis za pranje is ušenje veša. WiFi ograničenog protoka je dostupan u svim delovima hotela.

 

Sport i zabava: Gostima Arsi Paradise Beach hotela na raspolaganju su spoljašnji bazen za odrasle sa jednim toboganom i mali bazen za decu. Ljubiteljima sportskih aktivnosi mogu se razonoditi igrajući stoni tenis ili odbojku na plaži. Za opuštanje gostima su na raspolaganju sauna, tursko kupatilo i prostorije za razne vrste masaža (uz doplatu).   

 

Blizu plaže
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title