HOTEL OLIMP
OPIS

Lokacija: Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i predstavlja kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, na visini od 1000m nadmorske visine. Zahavljujući predivnoj lokaciji  hotel svojim gostima nudi jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost, što ga čini oazom mira i opuštanja.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba koje imaju moderan nameštaj (osim standardnih soba koje su opremljene klasičnim nameštajem), kupatilo (tuš/kada), mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Većina ima terase sa kojih se pruža pogled na zlatiborske krajolike.

Hotelski sadržaj: Na ulasku u hotel nailazite na prostran i prijatan ambijent hola u čijem je sastavu bar sa velikim kaminom koji upotpunjuje prostor toplinom stvarjući živopisnu atmosferu planinske kuće. Restoran internacionalne i domaće kuhinje, modernog enterijera i toplom atmosferom, raspolaže sa 140 mesta. Gostima hotela je obezbeđen parking na otvorenom.

Sport i zabava:  Wellness & Spa centar HEDONA je novoizgrađeni centar hotela Olimp na Zlatiboru. To je mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje i postizanje potpune udobnosti. Ovaj novootvoreni Wellness & Spa centar nalazi se u donjem nivou hotela i nudi članovima i gostima sledeće sadržaje: Zatoreni bazen sa regulisanom temperaturom vode, đakuzi, svlačionice, parno kupatilo, finsku saunu, biosaunu, kaldarijum,  tuševe, veliki izbor masaža, tretmana lica i tela, pedikir i manikir.U okviru SPA centra nalazi se fitnes sala površine 100m2, koja raspolaže svim potrebnim tegovima i fitnes spravama za sve mišićne grupe, i kao takva omogućava kvalitetan trening kako amaterima, tako i profesionalcima. Kamin sala
Konferencijske sale
Parking
Servis za pranje i peglanje
Skijašnica
Wi Fi
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Teretana
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg