HOTEL IDILA HOTEL & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel and Spa "Idila" se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice i centralnog trga. Hotel and Spa "Idila" je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

 

Sobe/studija/apartmani: Hotel and Spa "Idila Zlatibor Raspolaže sa 5 luksuznih apartmana, 3 studija i 10 soba. U  ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe, studiji i apartmani. Odličan izbor za produženi vikend za dvoje na Zlatiboru.

 

Hotelski sadržaj: Hotel and Spa "Idila Zlatibor u sastavu ima restoran, aperitiv bar i Spa centar u čijem je sklopu zatvoreni bazen sa đakuzi kadom, sauna, parno kupatilo, fitnes i teretana sa najsavremenijim spravama. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor

 

Napomene:
- deci su potrebne zdravstvene knjižice za prijavljivanje u hotel
- krevetac za bebe je gratis

Cene za decu uzrasta do 12 godina ne podrazumevaju korišćenje pomoćnog kreveta, već deca dele ležaj sa odraslima uz doplatu od 50% od cene za odraslu osobu. Ukoliko je potreban pomoćni krevet za dete, doplata za korišćenje iznosi 70% od cene za odraslu osobu. Rezervaciju pomoćnog kreveta putnici mogu izvršiti isključivo u agenciji, takve rezervacije se ne mogu napraviti putem sajta-online. 

Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Teretana
Hotel Map Title