HOTEL STARA PLANINA
OPIS

Lokacija: Resort Stara Planina Hotel and Spa se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine, na Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine. Resort Stara Planina Hotel and Spa je svakako preporuka za one koji vole porodičan odmor u Srbiji, a i za one koji žele da provedu vikend na Suncu i budu na čistom planinskom vazduhu.

Sobe: Resort Stara Planina Hotel and Spa poseduje 146 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel sustandard  sobe, standard sobe sa sofom, superior sobe, junior apartmani, family apartmani na dva nivoa i deluxe apartmani. Standard sobe imaju 30m2 i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa sofom imaju 35m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofu na razvlačenje. Superior sobe imaju 50m² i imaju bračni krevet na galeriji i sofu u dnevnom boravku i ovi tipovi soba imaju 2 kupatila. Junior apartmani imaju između 50-79m², imaju bračni krevet u spavaćoj sobi i sofu u dnevnom boravku. Family apartmani na dva nivoa imaju 99m² i imaju dve odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetima, dve sofe u dnevnom boravku, dva kupatila i balkon. Deluxe apartmani imaju 116m², imaju bračni krevet, dnevnu sobu, veliki balkon i kuhinju sa posebnim ulaskom za poslugu. Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo (tuš,kada,wc), fen, mini bar, sef, bežični internet, telefon, LCD TV, većina ima balkon ili francuski balkon.

Hotelski sadržaj: U okviru Resort Stara Planina Hotel and Spa, gostima su na raspolaganju 2 restorana (Balkan i Gondola), lobby bar sa sunčanom terasom na kojoj gosti mogu da uživaju na svežem planinskom vazduhu, salon lepote, menjačnica, usluge pranja i peglanja veša, prodavnica suvenira, parfimerija i apoteka.

Sport i zabava: U sastavu Resort Stara Planina Hotel and Spa je Welness Spa i fitnes centar koji se prostire na 1000m², (sa zatvorenim i otvorenim bazenom, relaks zonom sa ležaljkama, teretanom, hidromasažnom kadom, finskom saunom, turskim kupatilom), pikado, stoni fudbal, video gaming zona, stoni tenis i teren za kolektivne sportove. Najmlađima je namenjena dečija igraonica kao i dečije igralište

Hotel je pet friendly. Doplata za kućnog ljubimca je 15 eur dnevno (pas ili mačka do 10kg) isključivo u superior sobi ili junior apartmanu .  

 Specijalno za decu od 4 do 9,99 god za boravak od minimalno 7 noćenja:
 Celodnevni ski pas *
 Grupna škola skijanja i ski oprema u periodu od 09-12h
*Škola skijanja, oprema i ski pas ne važe na dan dolaska ( važe na dan odlaska).
**Rad ski staza i žičara zavisi direktno od Skijališta Srbije ( čime je uslovljeno izdavanje ski pasa i rad škole skijanja ).
*** Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje važeći dokument ( zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta), u suprotnom dete neće moćida koristi školicu skijanja i ski pas.

Dečije igralište
Garaža
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
WI FI u krugu hotela
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Teretana
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Pikado
Stoni tenis
Hotel Map Title