SREBRNA LISICA
OPIS

Lokacija: Hotel Srebrna Lisica je smešten između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine, s pogledom na bogatu šumu smrče. Pred sam ulaz u centar Kopaonika, iz pravca Jošaničke Banje i Raške, odvaja se asfaltni put i vodi do parkinga i apart hotela Srebrna Lisica. Hotel je kompletno renoviran 2014/15 god.

 

Sobe/Apartmani: Hotel Srebrna Lisica u svom sastavu ima 34 komforna apartmana za smeštaj 2-6 osoba (family soba) i 9 dvokrevetnih soba (na četvrtom spratu). Svaki apartman ima kupatilo, garderobni ormar, udoban dnevni boravak, TV i telefon. Svi se sastoje od predsoblja, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Po strukturi i opremljenosti svi apartmani su isti, a razlikuju se po veličini 25 m2-35m2.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Srebrna Lisica u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima i aperitiv bar u kome je dozvoljeno pušenje, internet centar, bilijar i pikado, stoni fudbal, stoni tenis, skijašnicu i prodavnicu.

Prodavnica
Parking
Skijašnica
Bar
Restoran
Hotel Map Title