MUJEN LUX APARTMANI APART
OPIS

Lokacija: Kompleks Mujen Lux se nalazi u vikend naselju, udaljen 4.5 km od skijaškog centra Kopaonik. Apartmani i studija Mujen Lux se nalaze u glavnoj hotelskoj zgradi a apartmani Mujen Comfort su u Vili udaljenoj 150 od glavne hotelske zgrade.

 

Studio (17-21 m2), francuski krevet i fotelja na razvlačenje (max 2 odrasle osobe + 1 dete)). Sadrži kupatilo (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju, pult za ručavanje, sef, besplatan Wi-Fi internet, LCD sa kablovskom TV.
 

Apartman (28-39 m2), spavaća soba sa 2 odvojena ili sa francuskim krevetom, dnevni boravak sa 2 kreveta na razvlačenje ili krevetom i foteljom na razvlačenje (max 5 odraslih osoba). Sadrži kupatilo (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju, pult za ručavanje, sef, besplatan Wi-Fi internet, LCD sa kablovskom TV.

Superior apartman (28-39 m2), luksuznije opremljen apartman. Spavaća soba sa 2 odvojena ili francuskim krevetom, dnevni boravak sa 2 kreveta na razvlačenje ili krevetom i foteljom na razvlačenje (max 5 odraslih osoba). Sadrži kupatilo (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju, pult za ručavanje, sef, besplatan Wi-Fi internet, LCD sa kablovskom TV. 

 

Hotelski sadržaj: U sastavu kompleksa Mujen Lux se nalazi restoran sa otvorenom terasom površine preko 200m2 sa kojeg se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika. Gostima hotela je na raspolaganju obezbeđen otvoreni parking.

Sport i zabava: U sastavu kompleksa Mujen Lux se nalazi spa centar sa bazenom, đakuzijem, tepidarijumima i saunama.

 

Shuttle servis do skijališta
Krevetac za bebu
Parking
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Restoran
Đakuzi
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Hotel Map Title