KRALJEVI ČARDACI SPA HOTEL
OPIS

Uslovi za prvo dete: Dete do 6.99 godina je gratis na zajedničkom ležaju u standardnoj sobi. Ukoliko je potreban poseban ležaj za dete, doplata je 50%. 

Lokacija: Hotel Kraljevi Čardaci Spa se nalazi u Vikend naselju na glavnom putu, 3.4 km od prve žičare i 5.9 km od samog centra Kopaonika. Kompleks čine 2 krila hotelskih zgrada i apartmanski delovi sačinjeni iz nekoliko zgrada. 2017.godine je kompleks proširen novim kapacitetima hotelskog i apartmanskog smeštaja, kao i novim delom Spa centra.

Sobe: Hotel Kraljevi Čardaci SPA ima 57 smeštajnih jedinica različitih struktura. Svaka soba ima kupatilo, fen, francuski krevet, LCD TV, telefon, mini bar, bežični internet, sef, a trokrevetna superior soba ima i garnituru na razvlačenje, DVD, mini-bar sa električnim bokalom ili mini kuhinju.U okviru kompleksa Kraljevi Čardaci nalaze se i apartmani gde je moguć samo najam, uz mogućnost doplate za sve druge usluge u hotelu.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotelskog kompleksa je pansionski i a la carte restoran, pivnica, lobby barovi, bar pored bazena, igraonica za decu, fitnes centar, bežični internet, kongresna sala sa do 500 mesta, mogućnost rentiranja laptop-a, skijašnica i ski servis udaljen 30 m od staze Malo Jezero, otvoreni parking (ograničenog kapaciteta).

Sport i zabava: Gosti hotelsko-apartmanskog naselja Kraljevi Čardaci na Kopaoniku mogu uživati u spa i wellness centru koji se prostire na  1500m2 i u svom sastavu ima: unutrašnji bazen (14 x 6m) i đakuzi, spoljašnji bazen (10 x 5m) i đakuzi sa toplom vodom na otvorenom, finsku saunu, bio saunu (ruska banja), aroma - parno (tursko) kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tapidarijum klupe, float kapsulu i prostorije za masažu. Float spa tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i plaćaju dodatno. Svi gosti Spa & Wellness centra dobijaju bade mantil paštemal, peškir i papuče. U svom sastavu poseduje i Dečji Spa sa bebi (6*4m) i dečijim bazenom (13*11m) zajedno sa bazenskim atrakcijama i toboganima.

Napomena:
Rezervacije za manji broj noćenja kao i za jednokrevetne sobe su moguće uz prethodnu proveru raspoloživosti i cena.  


Covid 19 napomene:
Hotel će izvršiti povraćaj novca u celosti u sledećim slučajevima:

- ukoliko se gost razboli ili članovi njegove uže porodice te moraju biti u izolaciji (uz medicinsku dokumentaciju kao dokaz)
- zatvaranje gradova
- zatvaranje hotela 

Shuttle servis do skijališta
Bankomat
Kongresni centar
Prodavnica
Parking
Skijašnica
Suvenirnica
WI FI u krugu hotela
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Hotel Map Title