GREY HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Grey i Grey Family se nalaze u centru, na samoj stazi, u podnožju Karaman Grebena i predstavljaju pravi primer ski in - ski out hotela. Hotel je otvoren u decembru 2015 godine. Koncept mini hotela sa posebnim akcentom na dizajnu, personalizovanoj usluzi, kvalitetnom i komfornom smeštaju.

 

Sobe: Hotel Grey ima 17 soba i apartmana koji su opremljeni vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom. Svaka soba i apartman ima kupatilo sa fenom, prvoklasnu hotelsku kozmetiku, uređaj za klimatizaciju /grejanje s individualnom regulacijom/, wi fi internet, TV sa besplatnim kanalima, telefonom sa direktnim biranjem, ketler za kafu i čaj, pribor za peglanje, mini bar, sef.

U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba: standard soba - standardna dvokrevetna soba / max pax 2 (25m2-32m2), deluxe room - dvokrevetna soba veća ili bolje opremljena soba od standardne / max pax 2+1 (25m2-32m2), standard suite - veća ili bolje opremljena soba od standardne sobe, ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje / max pax 4 (36m2-49m2) deluxe suite - veća ili bolje opremljena soba od standardne sobe, ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje / max pax 4 (54m2) premium suite - sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom sa sofom na razvlačenje/ max pax 6 (56m2-59m2), BB - noćenje sa doručkom. 

Hotelski sadrzaj: Hotel Grey u svom sastvu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci.Pored glavnog restorana na dva nivoa, hotel Grey ima bar i prostranu terasu sa spoljnim šankom, sa koje se pruza predivan pogled na staze. Hotel ima podzemnu garažu i skijašnicu.

Sport i zabava: U okviru hotela je Grey spa centar u čijem su sklopu bazen, relaks zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša, fitnes i sobe za masazu.

 

Garaža
Recepcija
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Spa centar
Hotel Map Title