GREY FAMILY HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Grey i Grey Family se nalaze u centru, na samoj stazi, u podnožju Karaman Grebena i predstavljaju pravi primer ski in - ski out hotela. Hotel je otvoren u decembru 2015 godine. Koncept mini hotela sa posebnim akcentom na dizajnu, personalizovanoj usluzi, kvalitetnom i komfornom smeštaju.

Sobe: Hotel Grey ima 17 soba i apartmana koji su opremljeni vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom. Svaka soba i apartman ima kupatilo sa fenom, prvoklasnu hotelsku kozmetiku, uređaj za klimatizaciju /grejanje s individualnom regulacijom/, wi fi internet, TV sa besplatnim kanalima, telefonom sa direktnim biranjem, ketler za kafu i čaj, pribor za peglanje, mini bar, sef.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba: deluxe room - dvokrevetna soba veća ili bolje opremljena soba od standardne / max pax 2 (24m2) deluxe suite - veća ili bolje opremljena soba od standardne sobe, ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje / max pax 4  (36.5m2- 40m2) ,BB - noćenje sa doručkom.

Hotelski sadrzaj: Hotel Grey u svom sastvu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci.Pored glavnog restorana na dva nivoa, hotel Grey ima bar i prostranu terasu sa spoljnim šankom, sa koje se pruza predivan pogled na staze. Hotel ima podzemnu garažu i skijašnicu.

Sport i zabava: U okviru hotela je Grey spa centar u čijem su sklopu bazen, relaks zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša, fitnes i sobe za masazu.