PAMPLONA
OPIS

Lokacija: Hotel Pamplona se nalazi u letovalištu Plaja de Palma, jednom od najatraktivnijih letovališta na ostrvu Majorka. Od peščane plaže je udaljen 80 m. Od grada Palma je udaljen oko 10 km, a od aerodroma 5 km.

 

Sobe: Hotel Pamplona raspolaže sa 165 komfornih i moderno uređenih soba. Svaka ima kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard veličine 16m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana u kom se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, hotel Pamplona ima i bar sa raznovrsnom ponudom osvežavajućih napitaka i poslastica. Gostima je na raspolaganju i rent a bike usluga.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Pamplona je bazen sa uređenim prostorom za sunčanje, fitnes centar i spa centar sa saunom, turskim kupatilom i salonom za masažu. Nedaleko od hotela su brojni restorani i barovi, kao i akva park za najmlađe, koji će upotpuniti boravak na ostrvu Majorka.

Blizu plaže
Peščana plaža
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Najam bicikla
Hotel Map Title