HM GRAN FIESTA
OPIS

Lokacija: Hotel HM Gran Fiesta se nalazi u južnom delu ostrva Majorka, u letovalištu Plaja de Palma, uz šetalište koje ga deli od plaže. Udaljen je 11 km od grada Palme, a od aerodroma 5 km.

 

Sobe: U ponudi agencije Odeon World Travel su standardne sobe sa delimičnim ili frontalnim pogledom na more veličine 20m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana u kom se služe pansionski obroci, u sastavu hotela HM Gran Fiesta je i bar sa ponudom osvežavajućih napitaka na terasi. Od dodatnih sadržaja, hotel svojim gostima nudi i internet centar, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, rent a bike, a dostupne su i usluge lekara.

 

Sport i zabava: Gostima hotela HM Gran Fiesta je na raspolaganju bazen sa uređenim prostorom za sunčanje, a ljubiteljima rekreacije stoni tenis, kao i brojni sportovi na vodi, na obližnjoj plaži. U neposrednoj blizini hotela su mnogobrojne prodavnice, restorani, barovi i drugi zabavni sadržaji, koji će gostima upotpuniti boravak na ostrvu Majorka.

Na plaži
Peščana plaža
Internet kafe
Rent a Car
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Najam bicikla
Stoni tenis
Hotel Map Title