HM BALANGUERA BEACH
OPIS

Lokacija: HM Balanguera Beach je manji hotel modernog dizajna. Od plaže letovališta Plaja de Palma je udaljen 150 m, dok se do centra Palme može doći za 10-ak minuta vožnje autobusom. Od aerodroma je udaljen 4.5km.

 

Sobe: Hotel HM Balanguear Beach ima ukupno 40 moderno dizajniranih soba koje omogućavaju udoban i relaksirajući odmor. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard i side sea view. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, frižider, sef i wi fi internet. Većina soba ima balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel HM Balanguera Beach ima restoran u kome se služe glavni obroci kao i određene užine tokom dana, kao i 2 bara, od kojih se jedan nalazi na terasi poslednjeg sprata, gde se gosti mogu da se osveže uz neki od napitaka. U okviru hotela postoji rent a car, rent a bike.

 

Sport i zabava: Hotel ima 1 spoljašnji bazen sa uređenim prostorom za sunčanje. Za ljubitelje rekreacije u ponudi hotela je dobro opremljen fitnes centar, a opuštanju su namenjeni sauna i tursko kupatilo. U večernjim časovima su gostima na raspolaganju brojni restorani u barovi u neposrednoj okolini hotela.

Blizu plaže
Peščana plaža
Menjačnica
Rent a Car
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Najam bicikla
Sportska sala
Hotel Map Title