CABALLERO
OPIS

Lokacija: Hotel Caballero se nalazi u mirnom delu letovališta Plaja de Palma na ostrvu Majorka. Udaljen je 100 m od duge peščane plaže. Od glavnog grada ostrva Palma de Majorka udaljen je 8 km, a od aerodroma 3 km.

 

Sobe: Hotel Caballero raspolaže sa 372 moderno opremljene sobe. U ponudi agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine 16-18m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef (uz doplatu), wi fi internet, mini bari i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim restorana i bara sa ponudom raznovrsnih specijaliteta i osvežavajućih napitaka, hotel Caballero svojim gostima nudi wellness i fitnes centar, za relaksaciju i uživanje. TV sala i wi fi internet su dostupni gostima u zajedničkom prostoru. Ljubitelji sporta mogu da igraju mini golf i tenis, a u večernjim časovima se organizuju različiti programi naimacije.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Caballero je na raspolaganju i bazen sa lepo uređenim prostorom za sunčanje. Hotel Caballero nalazi u blizini grada Palme do koje se lako dolazi lokalnom linijom autobusa čija stanica je ispred hotela. U samom centru mesta su prodavnice, kao i brojni zabavni sadržaji koji će upotpuniti boravak na ostrvu Majorka.

Blizu plaže
Peščana plaža
Animacija
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
TV sala
Hotel Map Title