FERGUS STYLE TOBAGO
OPIS

Lokacija: Hotel Fergus Style Tobago je udaljen 200 m od duge peščane plaže. Hotel se nalazi na granici između mesta Magaluf i Palmanova, na rtu Torenova. Od Palme je udaljen oko 15 km, a od aerodroma 25 km. Hotel Fergus Style Tobago je nedavno potpuno renoviran.

 

Sobe: Hotel Fergus Style Tobago ima 274 sobe, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet, minibar (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard i standard sobe sa pogledom na more. Standardne sobe su veličine 21m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Standard sobe sa pogledom su veličine 22m² namenjene za smeštaj 2 odralse osobe.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela su restoran i 2 bara, od kojih je 1 snack bar pored bazena. Gostima je na raspolaganju i soba za fitnes centar, wi fi internet, parking, kao i rent a car usluge.

 

Sport i zabava: Gosti hotela Fergus Tobago mogu da se opuste pored bazena na terasi za sunčanje. Usluga masaže je takođe dostupna (uz doplatu). U večernjim časovima goste zabavlja tim animatora. Prodavnice, restorani i barovi se nalaze nedaleko od hotela.

 

Lift
Parking
Recepcija
Rent a Car
Room service
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Hotel Map Title