SOL GUADALUPE
OPIS

 

Lokacija: Hotel Sol Guadalupe smešten je u samom srcu letovališta Magaluf, pripada lancu hotela Sol Melia, a široka peščana plaža udaljena je samo 200 m od hotela. Od glavnog grada Palma udaljen je 14 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja, a od aerodroma 22 km.

 

Sobe: Hotel Sol Guadalupe raspolaže sa 428 soba i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, wi fi internet (uz doplatu), mini frižider, sef (uz doplatu), prostranu terasu. U ponudi agencije Odeon World Travel su standardne sobe i sobe sa pogledom na bazen koje su veličine 20m² i namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Sol Guadalupe je restoran sa raznovrsnom ponudom specijaliteta lokalne i internacionalne kuhinje, snack bar pored bazena, lobby lounge bar, zabavni dnevni i večernji animatorski program, wi fi internet u zajedničkim prostorijama, parking, stoni tenis, bilijar, prostorija za odlaganje prtljaga, usluga pranja i peglanja veša, menjačnica.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Sol Guadalupe je veliki spoljašnji bazen sa đakuzijem, bazen za decu i bazen za bebe. Hotel Sol Guadalupe okružen je velikim brojem restorana, kafeterija, prodavnica, a na samo 2 km od njega nalazi se akva park jedna od omiljenih atrakcija ostrva Majorka.

Blizu plaže
Peščana plaža
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Stoni tenis
Hotel Map Title