MELIA CALVIA BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Melia Calvia Beach je kompletno renoviran 2015. godine koji je predstavljao deo dotadašnjeg hotela Sol Antillas / Barbados. Nalazi se na samoj obali, nadomak peščane plaže Kalvia duge 1.6 km i u borovom zelenilu. Od centra letovališta Magaluf hotel Melia Calvia je udaljen desetak minuta hoda. Od Palme je udaljen 18 km, a od aerodroma 26 km.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne i sobe sa pogledom na more. Sve sobe su moderno uređene. Imaju kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini frižider i balkon. Standardne sobe i sobe sa pogledom na more su veličine 25m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Glavni restoran hotela Melia Calvia Beach služi specijalitete lokalne i internacionalne kuhinje, a osim njega, gostima je na raspolaganju i a la carte restoran. U sastavu hotela Melia Calvia Beach su 3 bara, od kojih je 1 pored bazena, sa raznovrsnom ponudom laganih obroka, poslastica i osvežavajućih napitaka. Od dodatnih sadržaja hotel Melia Calvia Beach nudi servis pranja i peglanja veša, rent a car, rent a bike, a dostupne su i usluge lekara.

 

Sport i zabava: Hotel Melia Calvia Beach u letovalištu Magaluf ima 3 bazena, uključujući i bazen za decu, sa uređenim prostorom za sunčanje. U hotelskom spa i wellness centru gosti mogu da koriste unutrašnji bazen, finsku saunu, prostorije za različite vrste masaža. Ljubiteljima rekreacije je namenjen fitnes centar. Tim animatora je zadužen za organizaciju različitih aktivnosti kako za odrasle tako i za najmlađe, kojima je namenjen dečiji klub i igralište sa odlično organizovanim programom tokom celog dana.

Na plaži
Animacija
Rent a Car
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Mini klub
Najam bicikla
Hotel Map Title