OHTELS BELVEDERE
OPIS

 

Lokacija: Hotel Ohtels Belvedere u regiji Kosta Dorada, nalazi se nedaleko od centra letovališta Salou. Od plaže Levant hotel je udaljen 700 m, a od aerodroma El Prat u Barseloni udaljen oko 100 km. Preporučujemo ovaj hotel za porodični odmor.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe veličine 20m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Belvedere ima restoran u kome se služe jela kako internacionalne tako i domaće kuhinje i bar sa ponudom osvežavajućih napitaka. Gostima hotela su dostupne i usluge pranja veša, čuvanja dece, rent a car, rent a bike, wi fi internet u javnim prostorijama, kao i usluge lekara.

 

Sport i zabava: Hotel Ohtels Belvedere u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou ima bazen, sa izdvojenim delom za decu, dok se oko bazena nalazi lepo uređen prostor za odmor i sunčanje. Od dodatnih sadržaja hotel ima fitness centar, đakuzi, saunu, tursko i parno kupatilo, kao i salon za masažu. Gosti hotela mogu da igraju bilijar ili stoni tenis, dok je najmlađima namenjeno igralište. O zabavi brine i tim animatora, a u blizini hotela su brojni restorani i barovi.

U centru
Animacija
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
Najam bicikla
Stoni tenis
Hotel Map Title