LAS VEGAS
OPIS

Lokacija: Hotel Las Vegas se nalazi na blagom uzvišenju u centralnoj zoni letovališta Salou, u regiji Kosta Dorada. Od plaže Levant je udaljen nepunih 100 m i do nje se stiže putem kraće staze sa stepenicama preko puta hotela, a u blizini je i uvala sa plažom Kapeljans. Tematski park PortAventura je od hotela udaljen svega 2 km.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 282 sobe koje su prostrane i moderno opremljene. U ponudi turističke agencije Odeon Word Travel su standard sobe veličine 17m² namenjene za smeštaj do 3 osobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Restoran hotela Las Vegas nudi jela mediteranske kuhinje, sa show cooking-om i posebnim izborom hrane za decu, a pored restorana postoje i 2 bara u kojima se gosti mogu osvežiti uz različite vrste pića. Radi odmora i sunčanja postoji prostrana hotelska terasa. Od dodatnih sadržaja hotel nudi servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, odvojene prostorije za prtljag i tuširanje i menjačnicu.

 

Sport i zabava: Hotel Las Vegas ima 3 spoljašnja bazena od kojih su 2 namenjena odraslima, a 1 manji bazen je namenjen deci. Za ljubitelje aktivnijeg odmora, hotel ima fitness centar, a tokom dana se organizuju razne sportske aktivnosti od strane animatorskog hotelskog tima, poput određenih sportova u bazenu, dok se u večernjim satima organizuju tematske i muzičke zabave. Boravak na Kosta Doradi će svakako upotpuniti i brojni restorani i barovi u blizini hotela.

Blizu plaže
Animacija
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg